DE BOX

Over smaken valt niet te betwisten! En zeker als je een kind bent. Daarom bieden we 3 dagelijkse opties aan, zodat u in overeenstemming met de smaak van uw kinderen kunt kiezen. Echter, let wel, het ontdekker menu verandert elke twee dagen, terwijl de tuinman en sportsman menu's maar elke week veranderen.

Voorgerecht

Als voorgerecht zullen uw kapoentjes bijvoorbeeld rauwe groentenstokjes krijgen, vergezeld van hun dip om de inname van groenten te vergroten, een sneetje ham of ei om de eiwitinname aan te vullen, of nog wat olijven voor goede vetten.

Hoofdgerecht

capture-decran-2018-11-22-a-15.34.31

Daarna volgen we op met het hoofdgerecht, waarvoor ouders de keuze hebben uit 3 opties.

Nagerecht

dessert

Eindelijk eindigen we altijd met een zoete noot.. We wisselen af met vers of gedroogd fruit, met kleine chocolade desserts of andere verrassingen.

Omdat we houden van complete en evenwichtige maaltijden, bevatten onze boxen altijd – naast het hoofdgerecht – een leuk aperitiefje om de volwassenen na te doen, en een dessertje, omdat we allemaal graag op een zoete manier eindigen !

Door deze 3 keuzes, wij proberen altijd aan de papillen van uw kinderen. Wij willen hen ontdek producten en soms originele smaken, zelfs als bedreigd voelen, blijven we eenvoudig, met smaken dacht voor kinderen als producten die u hen.

Kleine miam

5.00€

We raden een kleine maat aan voor een kind tussen de 3 en 6 jaar oud. (5.00€/doos)

Medium miam

5.50€

We raden een medium maat aan voor een kind tussen de 6 en 9 jaar oud. (5.50€/doos)

Grote miam

6.00€

We raden een grote maat aan voor een kind tussen 9 en 12 jaar maar deze maat is ook geschikt voor volwassenen met een redelijke eetlust die binnen de school willen bestellen (leraren, leidinggevend personeel, etc.). (6.00€/doos)

Maxi miam

7.00€

Voor de stoere gasten en de sportieve jongedames in volle groei/ in hun tienerjaren bieden we ook een maat XL aan. (7.00€/doos)

We bieden ook 4 verschillende maten aan, omdat een stoere 11-jarige gast niet dezelfde trek heeft als een 5-jarige prinses. Daarom kunnen ouders de grootte van de doos kiezen, afhankelijk van de eetlust van hun kinderen.

HOE WERKT HET?

commande

1. Online bestelling

Met een gepersonaliseerde klanten account kunt u eenvoudig uw bestellingen maken, wijzigen of annuleren. De betaling gebeurt ook online via een beveiligd systeem. Wij zorgen voor de rest.

preparation

2. Voorbereiding van de bestelling

Elke ochtend koken we en bereiden we met veel liefde de dozen voor, om ultraverse producten te garanderen, in onze werkplaats die is erkend door het FAVV.

livraison

3. Levering aan school

De lunchboxen worden dan op elke school bezorgd, goed op tijd om ervoor te zorgen dat uw kinderen hun doos hebben als het lunchtijd wordt. Ze worden in isotherme dozen geplaatst om hun versheid te garanderen.

degustation

4. Genieten door het king

De dozen worden uitgedeeld aan de kinderen met de hulp van leraren of schoolpersoneel, zodat ze elk van hun eigen menu's kunnen genieten.

récupération

5. Ophaling van de dozen

Zodra de inhoud van hun doos verslonden is, leggen de kinderen die direct terug in onze grote isotherme dozen, zodat we die dan bij onze terugkeer kunnen ophalen, wassen en in de leveringslus terugplaatsen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0